Hi lovers!!
It is less
for the most magical night of the year the Three Kings. When I was little was
my favorite night of the year, and lived with great enthusiasm, conveyed
illusion that my grandfather every night of January 5, and I want to pass on to
my kids the day I have.
According
to legend and / or tradition, three kings from different countries came to
worship the infant Jesus, guided by a star. Melchor, Gaspar and Baltasar, these
were their names, were presented to small with gold, frankincense and myrrh,
respectively, as a show of respect for the "new king".
This is why
children write their letters requesting gifts majesties, and telling how good
or not they have been all year.
Tradition
herd the night of January 5, the children have to leave their well polished
shoes on the balcony, along with some food and drink for both their Majesties,
the Magi, and their camels. If you do this, and have been good really, they
regale them with gifts that have been asked.
Another
tradition is to celebrate the January 6, the Feast of Kings. To this day it is
customary to eat this traditional twisted roll of kings where a surprise to
crowned as the king who was found hiding, and dry bean, which will give one of
her with the honor of paying the roscón.
I wanted to
add a twisted roll of kings recipe, but I found more beautiful and mostly
original, celebrate this day with some cupcakes roscón.
For this we
need:
CUPCAKES
(roulade) DE REYES
6/8 cupcakes
Ingredients
· 55 gr butter
· 115 gr sugar
· 1 egg
· 75 gr cake flour
· 65 gr all purpose flour
· 50 ml evaporated milk
· 1/2 tsp (teaspoon) orange
blossom water
· 1/2 tsp (teaspoon) of
orange flavor
· 1/2 tsp (teaspoon) baking
powder
· A little sugar and candied
cherries for garnish
· Whipped cream (for filling)
Preheat
oven to 180 º. We prepare the tray for cupcakes with capsules.
Beat sugar
and butter to form a cream. Add the egg, slightly beaten, and beat until fully
incorporated.
In a
pitcher, mix the milk with flavorings. In a bowl, sift and mix the two flours
and yeast. Add the flour mixture in three times to the butter mixture,
alternating with the milk, beating about 30 seconds after each addition. Put
the dough into the pan and bake cupcakes for 20 minutes.
It is
important, if we use a trick to make our cupcakes are flat, DO NOT do it this
time, because we need the dome is formed to cover them when they say the cream.
While bake,
moisten a little sugar for decoration. When we take the cupcakes bake about 15 minutes,
open the oven and put the soaked cherries and sugar. This can not do it before
baking as cherry and sugar sink us. We hope to finish baking, we took the tray
from the oven and let rest five minutes. We got cupcakes from pan and let them
cool on a rack.
Whip the
cream, adding sugar to taste and reserve.
To assemble
the cupcakes with a knife carefully cut the dome of the cupcake. Fill the
pastry bag with the cream and using a large star nozzle (Type 1M) put the cream
on top of the cupcakes making a spiral from the inside out, and enjoy!!!!!
Happy
lovers twelfth night, and remember to leave the well-polished shoes, some milk,
and why not some cupcakes roscón to their majesties.
Hi lovers!!!!
Ya
queda menos para la noche más mágica del año, la de los Reyes Magos. Cuando era
pequeña era mi noche favorita del año, y la vivía con mucha ilusión, ilusión
que me trasmitió mi abuelo cada noche del 5 de enero, y que quiero trasmitir a
mis peques el día que los tenga.
Según la
leyenda y/o tradición, tres reyes de
distintos países fueron a adorar al niño Jesús, guiados por una estrella.
Melchor, Gaspar y Baltasar, estos eran sus nombres, obsequiaron al pequeño, con
oro, incienso y mirra, respectivamente, como muestra de su respeto hacia el “nuevo
rey”.
Es por
esto que los niños, escriben a sus majestades cartas pidiéndoles regalos, y contándoles
lo buenos o no que han sido durante todo el año.
La
tradición manada que la noche del día 5 de enero, los pequeños tienen que dejar
sus zapatos bien limpios, en el balcón, junto con un poco de comida y bebida
tanto para sus majestades, los reyes magos, como para sus camellos. Si hacen
esto, y se han portado bien de verdad, estos les obsequiaran con los regalos
que les han pedido.
Otra tradición,
es celebrar el día 6 de enero la festividad de Reyes. Para ello es usual comer
este día el tradicional roscón de reyes, en el cual se esconde una sorpresa,
que coronará como rey a quien se la encuentre, y una haba seca, que otorgará a
quien de con ella, con el honor de pagar el roscón.
Quería poner
una receta de roscón de reyes, pero he encontrado más bonito y sobretodo
original, celebrar este día con unos cupcakes de roscón.
Para ello
necesitaremos:
CUPCAKES DE (ROSCÓN) DE REYES
para
6/8 cupcakes
Ingredientes
·
55 gr mantequilla
·
115 gr azúcar
·
1 huevo
·
75 gr harina para bizcocho
·
65 gr harina todo uso
·
50 ml leche evaporada
·
1/2 cucharadita (teaspoon) de
agua de azahar
·
1/2 cucharadita (teaspoon) de
aroma de naranja
·
1/2 cucharadita (teaspoon) de
levadura química
·
Un poco de azúcar y cerezas
confitadas para decorar
·
Nata para montar (para el
relleno)
Precalentamos el horno a 180º. Preparamos la bandeja para cupcakes con las
cápsulas.
Batimos el azúcar y la mantequilla hasta formar una crema. Añadimos el
huevo, ligeramente batido, y batimos hasta que esté completamente incorporado.
En un jarra, mezclamos la leche con los aromas. En un bol, tamizamos y
mezclamos las dos harinas y la levadura. Añadimos la mezcla de las harinas en
tres veces a la mezcla de mantequilla, alternando con la leche, y batiendo unos
30 segundas en cada adición. Ponemos la masa en la bandeja para
cupcakes y horneamos durante 20 minutos.
Es importante, si usamos algún truco para que nuestros
cupcakes queden planos, NO hacerlo esta vez, ya que necesitamos la cúpula que
se forma para taparlos cuando les pongamos la nata.
Mientras horneamos, humedecemos un poco de azúcar para la decoración.
Cuando los cupcakes lleven unos 15 minutos de horneado, abrimos el horno y ponemos
las cerezas y el azúcar humedecido. Esto no podemos hacerlo antes de hornear ya
que la cereza y el azúcar se nos hundirían. Esperamos a que termine el
horneado, sacamos la bandeja del horno y dejamos reposar cinco minutos. Sacamos
los cupcakes del molde y los dejamos enfriar sobre una rejilla.
Montamos la nata, añadiendo azúcar al gusto y reservamos.
Para montar los cupcakes, con un cuchillo cortamos con cuidado la cúpula
del cupcake. Rellenamos la manga pastelera con la nata y usando una boquilla
grande de estrella (tipo 1M) ponemos la nata encima de los cupcakes
haciendo una espiral de dentro hacia afuera, y a disfrutar!!!!!!!!!!!!!
Feliz noche de reyes lovers, y recordar dejar los zapatos bien limpios, un
poco de leche y porque no, unos cupcakes de roscón para sus majestades.
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